Sommerleir med båtførerprøven

Sommerleir med båtførerprøven i Kragerø

Kragerø Sportell, Kragerø Rib og eMarin har i samarbeid laget et kurs der deltakerne får en praktisk, lærerik , morsom og maritim uke. Uka består av økter med teori, praktisk læring, vannaktiviteter og sosialt samvær. Målet for uka er at alle deltakerne reiser hjem med båtførerprøvebeviset i lomma. Se plan for uka for nærmere programinfo.

Aldersgruppe er 14 til 17 år, deltakerne må være svømmedyktige og ha med egen vest. Det er og en fordel med enkel våtdrakt.

Vi har satt av uke 26 med ankomst mandag, innsjekk og mat fra 12-13. Avreise fredag innen kl 11. Minste antall deltakere er satt til 40 stk. Ved stor forespørsel vil også uke 27 bli vurdert.

Pris pr deltaker er kr.5990.- (Prisen inkluderer full pension og alle aktiviteter)

Påmelding gjøres via mail : post@kragerosportell.no for spørsmål, ring Kragerø Sportell 35985700

Innkvartering foregår på Kragerø Sportell i to og firemannsrom. Aktiviteter vil foregå på og rundt sportellet som ligger med tærne i fjæra innerst i Kilenfjorden bare 2 km fra sentrum. Vi vil også ha en heldagstur ut til vakre Jomfruland som ligger ytterst i Kragerøskjærgården med grilling, bading m.m.

Ansatte ved Kragerø Sportell har drevet leirskole i snart 30 år, og har bred erfaring med å ta seg av ungdommer som opplever sjøen for første gang . Daglig leder/ eier siden 1987 Torun og Andrew Howatson. Torun tar seg av det daglige rundt innkvartering, mat, er behjelpelig med å følge opp deltakerne på dag og kveldstid. Hun har livredningsprøven og lang erfaring med båt og sjøliv. Brenner for at spesielt jenter skal lære seg å kjøre båt .

 

eMarin er drevet av Blow Maritime. Norges største leverandør av båtførerkurs. Ansvarlig kursholder er Christian Løken, en av norges mest erfarne seilere. Han har tidligere deltatt på et Volvo Ocean race-team. Han brenner for at nordmenn skal bli tryggere på sjøen og lærer deg alt du trenger på en interessant og pedagogisk måte.

 

Kragerø Rib AS er som navnet tilsier et selskap som driver med ribkjøring, events og havrafting hovedsakelig i Kragerøskjærgården. Daglig leder er Petter Jørgensen som har bred erfaring med båtliv og maritim læring. Han er utdannet Spesialpedagog og har jobbet 20 år som lærer i Kragerø Kommune, de siste som lærer på Kragerø Maritime Leirskole. Har livredningsprøven.

 

Vi har et begrenset antall plasser, Meld deg på nå!

Kragerø Sportell

Lovisenbergveien 20

3770 Kragerø

35 98 57 00

 

post@kragerosportell.no

 

Kragerø Sportell

Lovisenbergveien 20

3770 Kragerø

Tlf 35 98 57 00

E-post post@kragerosportell.no